Hinterland Residence

Designed in 2016 by Habitat Studio Architects, this two-story single family house is located in Mudgeeraba, Australia.+

 

The design was perched on a steep embankment overlooking west to the Gold Coast Hinterland Range. Two rectilinear forms intersecting to create privacy from the entrance & private pool courtyard beyond. The entry sequence is skewed on an angle that slices into the two storey form to set up a view axis to the hinterland range. Natural material selections add a warmth & appropriate response to the Hinterland setting. Ground floor walls open out with large stacker doors blurring the enclosure & connecting the occupants with the natural bushland setting. Built by Makin Constructions.

Photography courtesy of Habitat Studio Architects

Visit Habitat Studio Architects

– by Matt Watts

 

Source: homeadore.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s