Sleek Geometric Villa In Mallorca

On a 1,000 square metre south-facing plot, Villa Anguli overlooks Camp de Mar, Mallorca, from a privileged elevated position. Created by E5 Living, the 399 square metre state-of-the-art Mediterranean residence boasts spectacular sea views that have influenced its geometric architecture and sleek glass facade. 

Superior interior luxury is realised in chic modern furniture and a clean minimalist approach. White walls, plenty of light and high ceilings make perfect gallery space for a covetable collection of contemporary works by Damien Hirst, Andy Warhol, and Banksy. The artwork injects lively bursts of colour over three floors of seamless spaces that each pull toward the panorama.

Glass balustrades invisibly border an elevated walkway into the villa from the pool deck, leaving the vast windows of the facade unobstructed.

Taking a dip in the swimming pool whilst looking out over the bay feels just like diving into the bright blue sea itself. Cap Andritxol headland rolls in the distance.

An outdoor living room is arranged on the pool terrace, to make the most of the excellent Mediterranean weather. Inside the luxury villa, an interior living room unfolds with a double-sided lounge and a formal dining area. Four large dining room pendant lights descend from the impressive ceiling height at the centre of the space, where more blue skies cut through the white concrete structure.

The lengthier side of the sofa arrangement looks inward toward the fireplace. A comfortable pouf provides a small footrest to get toes toasty in the winter months. A large area rug spreads a cosy, cream base beneath the modern lounge layout. An assortment of grey accent pillows contrast with the cream sofa upholstery.

The entire upper level is dedicated to a luxurious master bedroom suite. Up here, a courtyard grows a tropical jungle theme in the centre of the floor plan. On one side, the green interval makes a fabulous headboard feature wall…

Another riot of uplifting colour elevates an all-white entryway into the master suite. Find Damien Hirst spot paintings here.

On the ground floor plan, we can see the even scale of three double bedrooms, each with their own ensuite bathroom. Sliding glass doors unify the bedrooms with the outdoor space and swimming pool. We can also observe the angular nature of the open plan living area, which cuts across the cantilevered sun terrace. The ground floor of the villa has been evenly split between indoor and outdoor living spaces, with retractable walls blurring the boundary.

Souce: home-designing.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s